Časté dotazy

Odpovědi na Vaše nejčastější dotazy.

Neznám své přístupové údaje

Pokud zapomeneš své přístupové údaje, použij odkazy ve formuláři pro přihlášení (Zapomenuté heslo, Zapomenuté jméno). Pokud to nepomůže, napiš nám email.

Jak zaplatím startovné?

Nejjednodušší cesta je pomocí kreditu. Podívej se sem na podrobnosti.

Je moje přihláška považována za závaznou i bez zaplacení poplatyku za hru?

Ano.

Čím dřív zaplatím poplatek za hru, tím větší jistota účasti?

Ano. Na našich turnajích je vždy stanoven počet hráčů, který se turnaje může účastnit (kapacita). Při větším zájmu se snažíme vyhovět a vyjednat s areálem navýšení počtu kurtů tak, aby se mohlo turnaje zúčastnit více hráčů, ale ne vždy je to možné. Proto je dobré přihlášku uhradit předem a mít tak jistotu hry. Pořadí přihlášek se totiž sestavuje podle data platby.

Jak si změním heslo?

Přihlaš se na svůj účet a klikni na odkaz "Můj profil", který najdeš vpravo nahoře vedle ikonky Facebooku. Na svém profilu pod svojí fotkou najdeš tlačítko Upravit, na to tlačítko klikni a dostaneš se do formuláře, ve kterém můžeš měnit své údaje, včetně hesla.

Co je to Karta ATT?

Karta ATT je rezervované místo pro partnera ATTour nebo pro hráče, kteří se zúčastňují poprvé našich turnajů. Rezervace je platná do uzávěrky, není-li využita, karta se zruší a uvolní pozici pro prvního náhradníka.

Na kolika kurtech se turnaje hrají a jaké jsou maximální kapacity soutěžících?

Obvykle hrajeme každou základní skupinu (pro 3-4 hráče, dvojice) na jednom kurtu.

Kolik zápasů za turnaj odehraju?

Naším přáním je, aby každý hráč na turnaji měl možnost odehrát nejméně 4 klasické sety. Proto hrajeme skupiny po 4 hráčích a poté pavouky o 1.místo a útěchu.

Jsou výsledky útěchy započteny do konečného pořadí turnaje?

V útěše je účast dobrovolná (platí jen pro tenis). Proto její výsledky nepoužíváme k určení pořadí hráčů na turnaji. Nicméně vítěz útěchy získá extra body do žebříčku okruhu.

Co je to konsolidace přihlášek?

Je to konečné rozdělení přihlášek na startující hráče a na náhradníky. Všichni v seznamu Přihlášení se automaticky stanou startujícími a mohou se těšit na turnaj. Pokud v seznamu přihlášených jsou nějaká volná místa, obsadí je zájemci podle jejich pořadí, zbylí zájemci se stanou náhradníky. O výsledku konsolidace vždy zasíláme hráčům email.

Odhlášení z turnaje

Do uzávěrky se můžeš z turnaje odhlásit bez udání důvodu, online a zdarma. Po ní je odhlášení už zpoplatněno - podrobněji zde. Datum a čas uzávěrky je obvykle středeční půlnoc před víkendem, u svátečních a pátečních turnajů to jsou dva dny před turnajem.

Proč je moje přihláška podbarvena jinou barvou než všechny ostatní?

Jiná barva znamená, že je něco v nepořádku. Buď náš web vyhodnotil, že na turnaj výkonnostně nepatříš, nebo je zde jiný důvod. Zavolej nám a podíváme se na to.

Na kurtu, kde mám hrát, je nebezpečné místo, co s tím mám dělat?

Ihned to oznam organizátorovi turnaje a nezačínej nebo nepokračuj ve hře. Vyčkej na jeho rozhodnutí.

Jsem nemocen, mohu na turnaj?

Nemocní se turnajů nemají účastnit, aby neohrozili zdraví ostatních účastníků i své. Nemocného máme plné právo z turnaje vyloučit. Hráči samozřejmě na turnajích startují na vlastní nebezpečí a za případné vzniklé úrazy, nemoc (nebo její zhoršení či přenos na jinou osobu), materiální či finanční škody vzniklé při jeho účasti na turnaji nebo jeho přičiněním, jsou odpovědni pouze oni sami.