Platba startovného a dobíjení kreditu

K platbě startovného na turnaji je nejlepší použít kredit, který si vložíš na svůj hráčský účet a z něj pak hradíš přihlášky. Platit ale můžeš i jednotlivé přihlášky platbou na účet.

Výhoda platby předem

Kapacita turnajů je vždy určena předem. Při větším zájmu se snažíme vyhovět a vyjednat s areálem navýšení počtu kurtů tak, aby se mohlo turnaje zúčastnit více hráčů, ale ne vždy je to možné. Proto je dobré přihlášku uhradit předem a mít tak jistotu hry.

Jakmile zaplatíš poplatek za hru, tak se tvá přihláška zařadí rovnou do seznamu Přihlášení a ty můžeš počítat s jistou účastí na turnaji. Může se ale stát, že zůstane mezi Zájemci - to když bude turnaj plně obsazen. Mezi zájemce se pak řadí i nezaplacené přihlášky, ale až za ty uhrazené, které mají přednost. Když se nám podaří kapacitu zvýšit, první ze zájemců se přesunou mezi přihlášené.

Kredit dobiješ bezhotovostním převodem na náš účet u Fio Banky:

  • č.ú.: 2700190799
  • kód banky: 2010
  • variabilní symbol VS: hráčské ID (nalézá se v profilu hráče vedle avatara)
  • specifický symbol SS: 300
  • minimální částka: 3000,-

Tyto informace obdržíš i v emailu, který ti zašleme po přihlášení do turnaje, nebo při registraci do našeho systému.

Když máš dostatečný kredit, můžeš platit hned při přihlášení:

kredit

 

Jednotlivou přihlášku uhradíš tak, že pošleš platbu ve výši celého startovného na stejný účet jako v případě kreditu, ale jiné budou VS a SS:

  • variabilní symbol VS: číslo přihlášky
  • specifický symbol SS: 100

přihláška

Pro zahraniční platby použij náš IBAN: CZ0220100000002700190799, SWIFT: FIOBCZPPXXX. Pozor na poplatky, o ně bude částka připsaná do kreditu nižší!

Platby zpracováváme automatizovaně, proto je zapotřebí, abys pečlivě vyplnil/a variabilní i specifický symbol, jinak se může platba nezpracovat nebo připsat jinému hráči.

 

Co když nemám žádný kredit nebo je nízký pro zaplacení celého startovného?

V tom případě si ho musíš dobít. Jakmile ti peníze připíšeme, u přihlášky se objeví tlačítko pro úhradu z kreditu.

Poslední možností je uhrazení startovného v hotovosti na místě, to ale stojí o 100 Kč navíc.

 

Vrácení startovného při odhlášení z turnaje

V případech, kdy se odhlásíš z turnaje online (tj. do uzávěrky přihlášek), ti vrátíme celé zaplacené startovné formou navýšení kreditu. Při odhlášení později účtujeme stornopoplatek.